skip to Main Content

Arbeidet

Snekkeren kan gjøre jobben med å legge og koble taksteinen til kabelen på taket. Elektriker gjør arbeidet fra inverter til sikringsskap, samt søknad hos nettleverandør.

Sun-Net vil selv også ha egne ansatte som vil være med å igangsette arbeidet og sluttføre arbeidet.

Category: Arbeidet

Batteri

Vi tilbyr batteripakker. Disse pakkene er skreddersydd solcelleanlegget ditt og er i følgende størrelser:

  • 6,4 kWt
  • 8,96 kWt
  • 11,52 kWt

Solcellepakken bestemmer hvilke størrelse batteriet ditt vil være.

Du kan selv legge til 1,28 kWt mot en ekstra kostnad.

Hver batteribank har en minimumsgrense på 6,4 kWt og en maksgrense på 11,52 kWt. Dersom batteriet skal være i en størrelse større enn 11,52 kWt vil vi være nødt til å legge til en ny batteribank.

Category: Batteri

Med et batteri kan du unngå å sende mye av den solproduserte strømmen ut igjen på nettet. Mye av det solcellene produserer blir produsert om dagen, ofte er man på arbeid o.l. om dagen og man bruker ikke særlig med strøm på denne tiden av døgnet. Batteriet vil da kunne lades opp og strømmen kan brukes når man har behov for denne på ettermiddagen.

 

Category: Batteri

Generelt

Dette er mulig, men dersom dette er utenfor våre pakkepriser vil det være en ekstra kostnad på prosjektering. Slike anlegg blir ofte en del mer kostbart å fullføre.

Category: Generelt

Vi opererer med pakkepriser. Dette gjør vi for å optimalisere anlegget ditt. Grunnen til at anlegget ikke er mindre enn du forespeilet deg kan være på grunn av plassmangel på taket ditt eller på grunn av ditt strømbehov ikke tilsier at du trenger større anlegg.

Category: Generelt

Inverter

Husstander er tilknyttet strømnettet gjennom den lokale nettleverandøren.

I Norge benyttes det flere typer nettsystemer for å knytte hustander opp mot strømnettet: 400 V TN og 230 V IT/TT.

Inverteren som velges til ditt soltak må være kompatibel med nettsystemet – derfor må nettsystem velges i priskalkulatoren på vår hjemmeside.

Dersom det er i tvil om hvilket nettsystem du har i din hustand anbefales det å gjøre følgende:
– Sjekk sikringskapet. I mange tilfeller vil det fremgå av merking av hovedsikring eller kursfortegnelse hvilket nettsystem som brukes.
– Kontakt din nettleverandør. Dersom nettsystem ikke går frem av merking i sikringskapet må du kontakte din nettleverandør for endelig avklaring.

 

Category: Inverter

Pris og tilbud

I utgangspunktet er det dette som er vårt tilbud på solstein eller soltegl. Vi kan med unntak gå utenfor pakkene, men dette medfører en ekstra prosjekteringskostnad.

Category: Pris og tilbud

Solstein

Det legges kabler langs lekten. Kablene strekkes til det tekniske rommet. Solsteinen kobles med hurtigkoblinger på taket.

Etter at dette er gjort tar en elektriker over kobling til inverter og strømskap, samt søker energiselskap.

Category: Solstein

Vi estimerer produksjon utifra pvgis. De bruker klimadata hentet fra værstasjoner og solstråling hentet fra satellitter. Dette er kun en estimasjon, og vil variere fra år til år.

Categories: Solstein, Tegl

Solcellesystemet er et lav volts anlegg som snekkeren din kan legge, man trenger ikke å være elektriker for å legge steinen.

Category: Solstein

Tegl

Det legges kabler langs lekten. Kablene strekkes til det tekniske rommet. Solteglen kobles sammen med hurtigkoblinger. Delene av taket det ikke er soltegl vil det legges domino glasert sort finesse.

Etter at dette er gjort tar en elektriker over kobling til inverter og strømskap, samt søke energiselskap.

Category: Tegl

Vi estimerer produksjon utifra pvgis. De bruker klimadata hentet fra værstasjoner og solstråling hentet fra satellitter. Dette er kun en estimasjon, og vil variere fra år til år.

Categories: Solstein, Tegl

Load More

Back To Top

Vi benytter informasjonskapsler og scripts.

Vennligst aksepter bruk av informasjonskapsler og scripts. Vi lagrer ikke noe identifiserbar informasjon med mindre du enten kontakter oss eller bestiller prosjektering.