skip to Main Content

Batteri

En solcelleløsning med batteri som lagringsenhet gir en mer komplett løsning. Du vil ha flere muligheter til å kunne styre strømforbruket ditt ved å optimalisere lagring og forbruk. I tillegg vil det i fremtiden komme mer effektive og brukervennlige forvaltningssystemer hvor batteri vil kunne bli en sentral styringsenhet for å senke og optimalisere energiutgiftene dine. Dataene et slikt system vil basere seg på vil kunne styre energiforbruket ditt ut i fra optimal bruk i forhold til peaktopper, vær og prisutvikling på kraftmarkedet. Det vil gjenkjenne bruksmønsteret ditt og optimalisere alle styringsenheter, med batteri som en sentral del av systemet.

Category: Batteri

Sun-Net bruker batteri fra leverandøren BYD (Build Your Dreams). Dette er en av de største batterileverandørene på litium-batteri i verden. BYD har kommet langt på lagring av elektrisitet og leverer blant annet EL-biler, EL-busser, EL-tog, EL-trucker osv. De har blant annet levert batteri til mange av EL-bussene i Norge.

Category: Batteri

Batteri er en måte å lagre den produserte strømmen din. Strømmen kan lagres når det ikke brukes, istedenfor å sende denne inn på strømnettet lagres overskuddsstrømmen i batteriet. Når du bruker mye energi hjemme kan strømmen fra det oppladde batteriet benyttes.

Category: Batteri

Load More

Back To Top

Vi benytter informasjonskapsler og scripts.

Vennligst aksepter bruk av informasjonskapsler og scripts. Vi lagrer ikke noe identifiserbar informasjon med mindre du enten kontakter oss eller bestiller prosjektering.